20.8.2009

1. Leikkipuisto - Playground - Lekplats

Lauantaina 15.8.2009 kävin kävelyllä lapsukaiseni kanssa ja kiinnitimme kahteen leikkipuistoon graffitiparit. Keskiviikkona 19.8.2009 molemmat parit oli jo revitty irti. Kerron nyt kuitenkin millaiset ne graffitit olivat, vaikka niitä ei enää ole olemassakaan. Kukkagraffitiparin kukkaset ehkä kierrätän vielä, muut osat näistä graffiteista päätyivät roskiin. Revityt graffitit oli siis kuitenkin jätetty lähelle alkuperäistä paikkaa. Ehkä harmittaisi vähemmän, jos ne olisi repijien toimesta heitetty heti roskiin tai viety pois.

On Saturday 15.8.2009 I fastened two graffiti pairs to two playgrounds. On Wednesday 19.8.2009 they were already ripped off.

På lördag 15.8.2009 fästade jag två graffitipar på två lekplatser. På onsdag 19.8.2009 nån har redan rivit dom bort.


Nämä piti alunperin kiinnittää jo Narvassa jonnekin, mutta olivat nyt sitten hetken aikaa leikkipuistossa Turussa, Perämiehenkadun ja Niilonkadun kulmassa.

These graffities were in Turku, playground in the corner of Perämiehenkatu and Niilonkatu.

De här graffities var i Åbo, lekplats i korsning om Perämiehenkatu och Niilonkatu.

Four days later...

Fyra dagar senare...

Neljä päivää näiden kiinnittämisen jälkeen graffitit oli revitty irti, pyöritelty hiekassa ja heitetty ylemmässä kuvassa näkyvin liukumäen "mökin" päälle. Heitin nämä leikkipaikan roskikseen kuvan ottamisen jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Mulla kävin ihan samanlailla leikkipaikalle kiinnitetyn kanssa! Se oli revitty irti ja jätetty maahan.

  VastaaPoista
 2. Mulla meni vähän fiilikset noihin leikkipaikkoihin. Vaikka tuskin siellä ihan pikkulapset riehuu ja repii graffiteja :)

  VastaaPoista
 3. Täällä vaihteeksi AnneV ilmoittautuu ja ripittäytyy että taas on tullut tehtyä uusia graffiteja ja jätettyä niitä maailmalle. Tänään käytiin Bratislavassa, ja sinne jäi "Tonava kaunoinen", ja nyt oon Wienissä, jonka inspiroimana on tekeillä kahdeksan muuta graffitia. Taidan tästä hipsiä hotellihuoneeseen niitä viimeistelemään, ettei tartte tuoda mukanaan kotio.

  jos kaikki menee kuten pitäis, niin ens viikolla tulee kuvia omaan plokiin

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kuulla sinusta AnneV! Ja ihanaa, että hurahdit graffiteihin :) Odotaan NIIN innolla, että graffiteistasi tulee kuvia blogiisi. Se Mummon Kammarin sivuilla näkynyt graffitisi oli tosi kaunis!

  VastaaPoista