6.9.2009

Twin flowers moved

EDIT:
- samat vanhat graffitit uudessa paikassa
- same old graffities, but in new place
- samma gamla graffiter men i ny plats


Nämä kaksosgraffitit ovat kulkeneet mukana jo jonkin aikaa. Ensin neuloin turkoosit pötkylät ja ajattelin tehdä niille samannäköisiä ja -kokoisia kavereita. Mutta en ole saanut samantapaisia neulottua ja päätin koristaa nämä turkoosit "pohjat" jotenkin. Punaiset kukkaset virkkasin kenkiini koristeeksi, mutta nyt kierrätin ne näihin graffiteihin koristeiksi. Nämä graffitit kävivät mukanani Venäjän puolellakin, mutta en ehtinyt/muistanut kiinnittää niitä mihinkään. Perjantai-iltana 4.9.2009 ne pääsivät vihdoin esille. Kiinnitin ne paikkoihin, jossa erään päiväkodin lapset näkisivät ne. Tiistaihin mennessä toinen oli jo irroitettu ja lapsukaiseni oli ottanut sen talteen maasta. Parin viikon päästä toista oli venytelty sen verran, että päätin irroittaa sen ja sijoittaa molemmat uudelleen.

These twin flowers were first in two playgrounds. But first one was ripped off after couple of days and after two weeks other one was so stretched that i decided to loosen it. Now they are in new place.

De här tvillingblommar var första i två lekplatser. Första var rivat bort efter några dagar. Andra var så sträckat efter två veckor att jag bestämde tog det helt bort. Ny dom har ny plats.

22.4.2010 otin nämä pois/I took these off/jag tog de här bort


Stålarminkatu 45, parkkipaikan aidassa
Stålarminkatu 45, parking place's fence
Stålarminkatu 45, parkeringsplatsens räcke


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti