7.5.2010

kevät-spring-vår

Talven aikana graffitien kiinnittäminen jäi. Kaltaistani talvenvihaajaa ei houkutellut ajatus lumessa kahlaamisesta ja kylmistä metalliputkista. Ilmojen lämmitessä graffitisuunnitelmat alkoivat taas pyöriä päässä ja kaksi graffitia pääsi paikoilleen 21.4.2010. Samalla tarkistin muutaman vanhan graffitin tilanteen ja irroitin kaksi talven aikana kulahtanutta graffitia.


Isoäidin neliö - Granny square - Mormorsruta

Sain viime vuonna paljon lankoja kummitätini äidiltä, niiden joukossa oli myös oranssi isoäidin neliön aloitus. Ensin ajattelin kiinnittää sen johonkin neulottuun "graffitipohjaan", mutta virkkasinkin siihen sinisellä langalla lisää pituutta. Sopiva sijoituspaikka löytyi leikkikentän verkkoaidasta. Toinen pitkä sivu on ommeltu kiinni. Jälkeen mietin, että ehkä toinenkin pitkä sivu olisi pitänyt ommella kiinni, jotta tämä virkkuugraffiti pysyisi paremmin paikoillaan.

Tapulikatu 11, TurkuKevätkukka - Spring flower - Vårblomma

Kirjavasta langasta virkattu kukka on ollut valmiina kauan, varmaan useamman vuoden. Neuloin siihen turkoosin kiinnitysnauhan ja kukkanen pääsi koristamaan roskista lähellä Föriä.

Linnankatu 46, Turku

1.6.2011 tämä ei ollut enää paikoillaan/this has disappeared/den här har försvunnit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti