2.8.2009

My 15 minutes of fame :)


STT:n toimittaja teki heidän uutispalveluun jutun neulegraffiteista ja halusi sitä varten haastatella aloittelevaa graffaajaa. Juttu löytyy netistäkin. Ainakin Forssan lehti on julkaissut sen paperiversiossaan. Kiva olisi kuulla, jos juttu on jossain muuallakin ollut?
EDIT 3.8.2009 Sanomalehtien nettiversioista en juttua löydä, mutta ainakin sunnuntain 2.8.09 Turun Sanomissa ja maanantain 3.8.09 Pohjolan Sanomissa ja Kymen Sanomissa se on ollut.

11 kommenttia:

 1. Hyvä, hyvä, julkkis!

  VastaaPoista
 2. Huomenta, luin juuri Pohjolan Sanomista, joka ilmestyy Kemissä jutun neulegraffiteista.Tästä innostuneena tulin kurkkimaan sivuillesi.

  VastaaPoista
 3. Pääsit sinäkin lehteen.;D Jännä kun näistä on nyt viime aikoina ollut paljon juttua lehdissä, silti niin vähän tekijöitä. :/ Onhan tässä tietenkin kynnys että uskaltaa lähteä kiinnittämään näitä jonnekin.. Tuosta tapaamisesta, mullakin on käynyt mielessä että olisi kiva tehdä jonkinmoinen miitti jonnekin.:)

  VastaaPoista
 4. Näkyi olevan Imatran seudulla ilmestyvässä lehdessä, jutun vuoksi minäkin sivuillesi päädyin :)

  VastaaPoista
 5. Myös Savonlinnan seudulla ilmestyvässä Itä-Savossa oli juttu ja kuva Aurinko-graffitistasi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset näistä tiedoista molemmille anonyymeille! Hauskaa, että noinkin moni lehti sen ottanut julkaistavaksi :)
  Pötkylä, tapaaminen olisi tosi kiva! Tampereen seudulla taitaa olla nyt jonkinmoinen neulegraffaajakeskittymä pääkaupunkiseudun lisäksi. Mutta yllättävänkin vähän on neulegraffitien tekijöitä, vaikka niistä nyt on paljon puhuttu. Mutta ehkäpä nyt taas joku innostuu :) Itsekin sentään haudoin asiaa mielessäni vuoden :D

  VastaaPoista
 7. Hei
  Eksyin minäkin sivuillesi täällä Lohjalla. Olet julkkiksena myös maanantain Länsi-Uusimaa-lehdessä.
  Järkyttävää! En enää koskaan pysty katsomaan julkisten tilojen tolppia samoin silmin... Tietäisipä ohikulkijat, mitä ideoita päässäni pyörii, niin hoitoon saattelisivat.
  Kiitos luovuuteni ruokinnasta.

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanasta viestistäsi anonyymi Lohjalta! Lapseni päässä taitaa pyöriä samoja ajatuksia kuin sinulla, koska hänkin katselee ovenkahvoja, puunrunkoja ja kaikkia mahdollisia tolppia ja ehdottelee, että niihin voisi tehdä neulegraffitin :) Sitten kun ehdin hänen ideoimia graffiteja tekemään ja kiinnittämään, niin pääsevät muutkin näkemään, mitä pienen miehen päässä liikkuu :D

  VastaaPoista
 9. Hei!
  Olen törmännyt tähän "villitykseen" eilen illalla ensimmäisen kerran. Suunnittelemme Humppilaan 4.9. taiteiden yötä ja eilisessä ideapalaverissa eräs opettaja toi lehtileikkeen Forssan lehdestä, jossa kerrottiin sinusta Mari. Nyt olen hulluna kaivanut lisää tietoa tästä jutusta. Minäkin lukeudun niihin ihmisiin, joista on hauskaa neuloa ja virkata, mutta aika/hermot ei riitä mihinkään suuritöiseen :) Tämähän olisi minun juttuni! Joka tapauksessa päätimme ottaa yhdeksi taiteiden yön ohjelmaksi neulegraffitien tekemisen. Eli Juhlatalon takapihalla on nuori koivikko, joka olisi tarkoitus "pukea" talviasuun... Mitä kautta minun kannattaisi teille pidempään asiaa harrastaneille asiasta infota? Tässä olisi tapahtuma, johon olisi kohtuullinen ajomatka kaikkialta Etelä-Suomesta (alle sata km Tampereelta ja Turusta ja vähän reilu sata Hesasta ja Porista).

  VastaaPoista
 10. Lähetin tämän viestin kaikille suomalaisille neulegraffaajille, joiden blogin osoitteen tiedän ja otan sinuun yhteyttä paremmalla ajalla. Nyt matkaväsymys ja alkava flunssa pakottaa petiin...

  VastaaPoista
 11. Tänää juttua Lapin Kansassa.. otsikolla Käsityöharrastajasta kuoriutui katukuvan kaunistaja

  ite näitä nähny jo muutamia oulussa, ihania ovat! :)

  VastaaPoista